Ingredients:
- 400 grs de farina
- 230 ml d’aigua
- 1 cullerada de llet en pols
- 1 cullerada d’oli d’oliva suau
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 5 grs de llevat sec de forner en pols
- Oli, sucre i licor d’anís per posar per sobre la coca
Preparació:
Posem els ingredients a la cubeta de la panificadora, primer els líquids: l’aigua i l’oli i després els ingredients sòlids: la farina, la llet en pols, la sal, el sucre i el llevat. Posem el programa d’amassat i llevat (1 hora i mitja aproximadament). En cas de no tenir la panificadora, amassar i deixar reposar, en un lloc a resguard, fins que dobli el seu volum.
Quan acabi de llevar la massa, la traiem de la cubeta i la dividim en dues parts iguals, així tindrem dues coques. Estirem la massa amb el corró fins deixar-la fineta i la posem a la…
View original post 105 altre parole